Partnernetwerk

Wereldwijd meer dan 300 partners voor automatisering van financiële processen

ReadSoft's Partner Netwerk telt meer dan 300 partners in meer dan 70 landen wereldwijd. 

Hieronder vindt u een overzicht van onze lokale partners in de Benelux.

Overzicht van alle Benelux partners

 

4apps group
4Apps Group

4apps group is een van de grootste en beste AFAS Software, Oracle E-Business Suite en Business Intelligence dienstverleners van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in functioneel applicatiebeheer, (proces)optimalisatie- en implementatievraagstukken en Business Intelligence oplossingen voor gebruikers van de Oracle E-Business Suite.

Abecon
Abecon

Abecon verzorgt bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter samen werken. Kernactiviteit is het realiseren en implementeren van geïntegreerde ERP-, CRM- en BI-applicaties bij bedrijven in specifieke branches. Abecon combineert Microsoft- en branchekennis met doelgericht investeren in specifieke functionaliteit voor leveranciers in de retail, productie, zorg, Centra voor de Kunsten & trainingsinstituten, milieu & energie en groothandel. 

Abecon heeft in de Benelux een wederzijds ‘strategische partnership’ met Columbus. De bedrijven werken samen aan internationale projecten in de retail, productie- en foodbranche.

Atos
Atos

Atos is een IT-dienstverlener met meer dan 76.400 medewerkers in 47 landen. Wereldwijd levert Atos aan haar klanten hi-tech transactieservices, advies en technologie, systeemintegratie en managed services. Met haar diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in de volgende marktsectoren: Manufacturing, Retail en Services, Overheid, Gezondheidszorg en Transport, Financiële dienstverlening, Telecom, Media & Technologie, Energie en Nutsvoorzieningen.

Avanade
Avanade

Uw bedrijf helpen is onze business. Wij leveren bedrijfstechnologische oplossingen en Managed Services om u te helpen optimale resultaten voor uw bedrijf te realiseren.

AXtension
AXtension

AXtension® Invoice Processing helpt om facturen 50% sneller te verwerken, zonder grote investeringen te hoeven doen. Binnen 3 dagen kan al begonnen worden met werken en geld te besparen met een oplossing die perfect binnen Microsoft Dynamics past. Met de AXtension® External Approval module kan men real time werken op de eigen mobiele toestel wanneer dat het beste uitkomt. Dat is waarom AXtension is uitgeroepen tot Global 2016 Microsoft Dynamics ISV of the year en waarom nog geen enkele klant ooit gebruik heeft gemaakt van de money back garantie. Crediteuren factuurverwerking met Microsoft Dynamics is nog nooit zo comfortabel geweest en daarom verwerkt AXtension® Invoice Processing per jaar al 12 miljoen facturen.

Dynatos
Dynatos

Dynatos biedt een breed scala van informatiemanagement software en service oplossingen die gericht zijn op zowel het verbeteren van de bedrijfs effectiviteit en efficiency om tijd en geld te besparen.

Document Dialog
Document Dialog

 


Centric

Centric biedt standaard- en maatwerksoftware, infrastructuren en professionals voor het inrichten, optimaliseren, beheren en ondersteunen van bedrijfsprocessen en informatiestromen.

CTAC
CTAC

Ctac is een ICT-dienstverlener op het gebied van ERP-systemen. Ctac biedt oplossingen op het gebied van bedrijfsprocessen en informatiemanagement. Ctac streeft voor haar klanten naar lagere  kosten, meer omzet, betere producten en een groter marktaandeel.

erp fast forward
ERP FastForward

ERP FastForward is NetSuite partner in Nederland en is gespecialiseerd in het implementeren van NetSuite, ’s werelds grootste en snelst groeiende ERP, CRM en E-commerce pakket. NetSuite is 100% cloud-based en is daarmee een ideale combinatie met Lexmark.

Flexyz
Flexyz

Op een snelle en effectieve wijze levert Flexyz maatwerkproducten voor informatie- en communicatietechnologie. Een optimale pasvorm tussen de specifieke situatie van de klant en de beschikbare technologie staat centraal. Welke systemen u ook gebruikt, de technologie wordt zo aangepast dat het beste uit uw huidige informatiesystemen wordt gehaald.


HGH

Al ruim 20 jaar is HGH een Trusted Partner voor haar klanten. Gespecialiseerd in specifieke branches hebben we voor veel bedrijven – op Microsoft Dynamics AX gebaseerde -bedrijfsinformatie systemen geïmplementeerd. In de branches waar Equipment Life Cycle Management, Verhuur en Groothandel core business is, gaan we met onze klanten duurzame partnerships aan. Samen met uw professionals vormt dit de basis voor succes!


HSO

HSO is een internationaal ICT-bedrijf met vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. HSO houdt zich bezig met implementatie, beheer en onderhoud van Microsoft Dynamics AX, CRM, Sharepoint en BI-oplossingen. De HSO Purchase to Pay software biedt de mogelijkheid om inkomende facturen volledig digitaal te verwerken binnen Microsoft Dynamics AX.
 


IBS
IBS is wereldleider in de distributie resource management software - zakelijke toepassingen voor de groothandel, distributie en producent / distributeur markten. Door onze software en dienst deskundigheid,  leveren wij aanzienlijke waarde aan onze klanten door hen te helpen met het verbeteren van hun inventaris planning, verwerking van facturen, inkoop en leveranciers management, warehouse-processen, demand management en verwerking van aangiften.

Medius
Medius

Medius biedt producten en diensten die de efficiency van processen, binnen bedrijven en organisaties vereenvoudigd en verbeterd, met behulp van uitstekende, goed geplande IT-ondersteuning.

NSI
NSI IT Software & Services

NSI IT Software & Services is onderdeel van de Cegeka-groep en is een van de belangrijkste IT-bedrijven in de regio Brussel-Wallonië. Zij bieden software (ECM, DMS, ERP, BI, GIS, Workflow ...), maatwerk ontwikkelingen (. Net, java, ...) en infrastructuur oplossingen voor zowel de publieke als de private sector. Haar professionele expertise maakt het mogelijk om oplossingen te implementeren die overeenkomen met de functionele en technische verwachtingen van haar klanten. NSI is ook de specialist voor de uitvoering van Open Source oplossingen.

Pink elephant
Pink Elephant

Pink Elephant is een betrokken IT-partner en business-innovator die klanten helpt slagvaardiger te opereren in een snel veranderende wereld. Met efficiënte portal- en infrastructuuroplossingen kunnen organisaties hun bedrijfsvoering optimaliseren en effectiever samenwerken met hun klanten. Pink Elephant kan daarnaast kostenbesparingen realiseren door bedrijfsprocessen te moderniseren. Hierdoor krijgen organisaties weer de operationele en financiële ruimte om te innoveren en kunnen zij nieuwe business-kansen creëren.

Pulse
Pulse

De kracht van Pulse is dat ze niet alles doen, maar specialist zijn. Specialist in Microsoft Dynamics AX voor de volgende branches: Bouw, Bouwtoelevering, Metaal(producten), Machinebouw & Apparatenbouw, Kunststof en Groothandel. Tevens levert Pulse de Add on AXtension® Invoice Processing om leveranciersfacturen te verwerken, inclusief matching, goedkeuring en betaling. Deze Add on biedt een “out of the box” integratie met Lexmark INVOICES/LexmarkOnline en Microsoft Dynamics AX, zodat de klanten kunnen profiteren van een one-stop-shop oplossing.

Pylades
Pylades

Pylades is sinds 1986 met succes actief als integrale dienstverlener op het gebied van informatietechnologie. De kennis van de markt, de expertise van onze medewerkers en de efficiëntere implementaties van ICT-oplossingen liggen hieraan ten grondslag.

Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Sharepointen Business Intelligence zijn onze kerncompetenties. Pylades is de specialist voor Handel, Logistieke en Retail ondernemingen, Zakelijke Dienstverleners, Contracters & Engineers , Branche en belangen organisaties en ondernemingen actief in import, distributie en verhuur van materieel.

Ricoh
Ricoh

Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement. Naast onze hoogwaardige multifunctionals en printers bieden we innovatieve diensten op het gebied van documentenbeheer. Diensten die gericht zijn op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties. Dat doen we met net zo veel inzet en passie voor multinationals als voor lokale bedrijven, steeds met als doel om de efficiëntie en productiviteit te verbeteren.


SBA Business Solutions

SBA Business Solutions is ruim 30 jaar toonaangevend op het gebied van bedrijfsbrede ERP - oplossingen op basis van Microsoft Dynamics AX. SBA is Gold Certified Partner van Microsoft wat inhoudt dat we aan de hoogste kwaliteitskenmerken van Microsoft voldoen en bevoegd zijn officiële aanvullende modules te ontwikkelen.


SignUp
SignUp Software heeft jarenlange ervaring in het helpen van toonaangevende bedrijven met het succesvol automatiseren van hun accounts payable proces over de hele wereld. De AP Automation producten ExFlow® AX en Exflow® NAV zijn voor bedrijven geschikt die het maximale uit hun Microsoft Dynamics AX / NAV ERP-investeringen willen benutten. Beide modules zijn add- on oplossingen en gecertificeerd door Microsoft.

Simac
Simac Document Solutions

Simac Document Solutions is gespecialiseerd in oplossingen voor geautomatiseerde factuur-, document- en formulierverwerking. Onze gebruiksvriendelijke oplossingen en producten helpen u uw documentenstroom digitaal en efficiënt te ordenen. Of het nu gaat om personeels- of leerlingdossiers, uw inkoopfacturen, de postverwerking of menukeuzeformulieren. Met de slimme oplossingen van Simac Document Solutions bespaart u tijd, papier en daarmee geld.

 

Wilt u meer over onze partners ontdekken? Neem dan vandaag nog contact met ons op

Oplossingen van Lexmark verwerken uw financiële documenten
naar onder andere makkelijk toegankelijke financiële managementinformatie.