Purchase-to-Pay (P2P) & Order-to-Cash (O2C)

Automatisering van de Crediteurenadministratie 

Elimineer handmatige, papieren Accounts Payable processen en reduceer de kosten van factuurverwerking tot 80% 

ReadSoft's totaaloplossingen voor geautomatiseerde Accounts Payable (AP) processen bieden een optimale beveiliging, automatische workflows, snellere factuurverwerking, lagere kosten per factuur en tijdige foutmeldingen. Onze software integreert naadloos met uw SAP systeem en automatiseert uw factuurverwerking, vermindert handmatige taken, vervangt papieren processen voor digitale processen en geeft u realtime zicht op uw cashflow. Voor andere ERP systemen werkt Readsoft samen met implementatiepartners. Bekijk daarvoor ons partnernetwerk hier

Ontdek hoe Accounts Payable-automatisering werkt

Order-to-Cash processen

Automatiseer uw Order-to-Cash (O2C) proces

Door middel van procesautomatisering in bijvoorbeeld SAP kunt u handmatige en dure O2C-processen vermijden, menselijke fouten verminderen en de verkoopcyclus verkorten om zo het maximale uit uw order-to-cash proces te halen. Verhoog de efficiency van uw O2C-processen door alle binnenkomende verkooporders automatisch te verwerken en verlaag tegelijkertijd de kosten voor het verwerken van verkooporders en het vorderen van verkoopfacturen.

Verwerk verkooporders automatisch in uw ERP systeem en verbeter zo uw gehele O2C proces

Automatische verwerking van inkoopaanvragen

Krijg direct zicht op alle inkoopaanvragen (purchase requisitions) in elke fase van uw P2P process

Implementeer een automatische purchase requisition workflow, die het volledige Purchase-to-Pay (P2P) proces verbetert. De afdeling Inkoop krijgt volledige controle over alle inkopen om betere prijzen te bedingen, de rapportage te verbeteren en werkelijke waarde voor uw organisatie te genereren. Dit wordt gerealiseerd door alle aankopen vooraf intern goed te keuren. Automatisering van purchase requisitions in bijvoorbeeld SAP maakt dit mogelijk.

Krijg controle over inkoopkosten met een automatisch purchase requisition proces

Supplier Portal (leveranciersportaal)

Transparante uitwisseling van facturen en gegevens tussen inkopers en leveranciers

ReadSoft's Supplier Portal zorgt voor een eenvoudige, directe en transparante uitwisseling van facturen en belangrijke informatie tussen uw afdeling Inkoop en uw leveranciers. Onze leveranciersportaal is specifiek ontworpen om de productiviteit in het purchase-to-pay proces en de tevredenheid van uw leveranciers te verhogen, door factureringsprocessen voor zowel u als uw leveranciers te vereenvoudigen. De Portal biedt real-time statusinformatie over alle gekoppelde inkoopfacturen en een snelle en eenvoudige tool om online facturen te creëren, geheel op basis van bestaande inkooporders of gegevens uit de ontvangstbon of pakbon.

Versterk relaties met leveranciers en digitaliseer uw factuurverwerking

Whitepaper

Automate to Outperform                 Across Purchase-to- Pay

Volgens analist Ardent Partners zijn best-in-class bedrijven in 77% van de gevallen beter in staat om een complete Purchase-to-Pay oplossing te benutten.

In deze whitepaper leert u onder andere hoe u uw financiële afdeling kan evalueren door een vitale link te leggen tussen AP en Procurement, als ook:

- Het geheim van top performers
- De top 5 gevolgen van Purchase-to-Pay automation
- Kansen voor automatisering in the Purchase-to-Pay cyclus, stap voor stap.

Vul uw gegevens hieronder in en ontvang direct per e-mail een downloadlink naar deze whitepaper:

Brochure

Automatisering van financiële processen in SAP

Dankzij het automatiseren van financiële processen in SAP heeft uw personeel altijd en overal toegang tot relevante informatie. De automatiseringsoplossingen van ReadSoft geven uw organisatie de mogelijkheid om verschillende Purchase-to-Pay en Order-to-Cash processen efficiënter te organiseren. Zo krijgt u volledige controle, zichtbaarheid en transparantie binnen al uw P2P en O2C processen, zodat u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

Download de brochure en ontdek meer over onze software oplossingen voor het automatiseren van financiële processen in SAP.

Vul uw gegevens hieronder in en ontvang direct per e-mail een downloadlink naar de brochure:

Oplossingen van Lexmark verwerken uw financiële documenten
naar onder andere makkelijk toegankelijke financiële managementinformatie.