Wat zijn mijn besparingen?

Besparingen door geautomatiseerde factuurverwerking

Klik snel verder

Facturen vastleggen en verwerken

On-premise oplossing voor het verwerken van facturen

Inkomende facturen automatisch vastleggen, classificeren, extraheren en valideren

Met behulp van onze on-premise software automatiseert u het scannen, interpreteren, verifiëren en registreren van alle factuurgegevens, ongeacht de bron of het formaat. Het stelt u in staat om op uw eigen locatie (on-premise) gegevens automatisch uit al uw inkoopfacturen te extraheren en te controleren tegen de informatie in uw ERP-systeem.

Ontdek hoe u met Capture software uw factuurverwerking kunt automatiseren

Factuurverwerking in de cloud

Automatische factuurverwerking zonder de kosten van een grootschalige IT-investering

ReadSoft's cloud-gebaseerde capture software bevat geavanceerde technologie om alle factuurgegevens van uw inkoopfacturen efficiënt en veilig online (in de cloud) vast te leggen. Door het vastleggen en verwerken van facturen in de cloud, heeft uw organisatie geen omkijken meer naar de kosten van een server, software en hardware onderhoud. Dankzij onze cloud diensten behoort ook het trage, arbeidsintensieve en foutgevoelige proces van het handmatig invoeren van factuurgegevens tot de verleden tijd. 

Leer alles over onze cloud diensten voor het vastleggen en verwerken van facturen

     Whitepaper

Waar Zuid-Amerika en veel Europese landen al voorlopen op het gebied van E-invoicing & E-billing, heeft een grote meerderheid van de bedrijven nog geen beslissing genomen voor een systeem of service op dit gebied.

Billentis heeft een onafhankelijke, internationale e-invoicing consultant en marktanalist een rapport laten opstellen met als doel financiële medewerkers inzicht en support te bieden bij het vervangen van een duur op papier-gebaseerd factuurverwerkingsysteem.

Ontdek snel meer in dit onafhankelijke rapport over de oplossingen van diverse leveranciers.

 

Oplossingen van Lexmark verwerken uw financiële documenten
naar onder andere makkelijk toegankelijke financiële managementinformatie.