Nieuws

Dinsdag 13 juni, 2017
10.00 - 13.30 uur
Magistratenlaan 2, 5223 MD 's-Hertogenbosch

Robotisering komt de laatste tijd veel voorbij in het nieuws. Maar wat is het nou echt en wat betekent het voor u, uw medewerkers en uw organisatie? Gaat de wereld echt zo enorm veranderen?

Samen met Kofax als partner Laat Ricoh u voorbeelden van directe toepassingen zien tijdens deze interactieve sessie.
Deze sessie is met name geschikt voor personen die nog weinig bekend zijn met Robotic Process Automation (RPA) en
benieuwd zijn naar de meerwaarde voor zijn/haar organisatie. Na deze sessie en lunch is er de mogelijkheid om te genieten van een mooie tenniswedstrijd op het Ricoh Open te Rosmalen. Hiervoor bent u ook van harte uitgenodigd.

Stuur een email naar remo.antonis@ricoh.nl om u aan te melden of voor meer informatie. 

U kunt zich hieronder ook aanmelden waarna Ricoh u de details en bevestiging zal toesturen. 

15 maart 2017

Lunchsessie automatische factuurverwerking - 30 maart

Onze implementatiepartner Pink Elephant organiseert samen met SKO een sessie rondom factuurverwerking. Op donderdag 30 maart van 12.00 tot 14.30uur kunt u aanschuiven bij deze lunchsessie. Leer alles over de voordelen van automatische factuurverwerking voor uw organisatie. U kunt zelfs uw meest ingewikkelde inkoopfactuur meenemen voor een verrassende afsluiting! 

Klik hier om u aan te melden

9 januari 2017 

Kofax Connect Events

Alle software bedrijven die onderdeel zijn van Lexmark Enterprise Software, waaronder Kofax, Readsoft, Perceptive, Saperion en tien andere bedrijven worden gescheiden van Lexmark International en samengebracht onder één merk, Kofax. 

Samen met onze zeer gewaardeerde klanten en partners komen we tijdens deze eendaagse Connect events (Stockholm op 15 mei, Frankfurt op 17 mei en Londen op 18 mei) samen om dit event te vieren en te kijken naar de toekomstplannen. 

Noteer deze data in uw agenda en plan om één van deze fora bij te wonen als klant of partner zodat u uw productkennis update, meer te weten komt over de toekomst en kunt netwerken met andere stakeholders. 

Binnenkort volgt er meer informatie!

28 november 2016

Rijksoverheid stapt per 1 januari 2017 over op e-factureren

Het kabinet heeft met het bedrijfsleven afgesproken dat per 1 januari 2017 alle leveranciers van de Rijksoverheid bij nieuwe inkoopovereenkomsten hun factuur elektronisch moeten indienen. De betrokken partijen – VNO-NCW/MKB NL, Bouwend Nederland, Nederland ICT, TLN, ZZP Nederland, SRA, ABU/SETU – willen dat de Rijksoverheid deze voortrekkersrol vervult om zo e-factureren in Nederland definitief op de kaart te zetten en te zorgen dat bedrijven en medeoverheden versneld op e-factureren overgaan. Want ook gemeenten, provincies en waterschappen zullen volgen met het implementeren van de voorzieningen om e-facturen te kunnen ontvangen. E-factureren is de toekomst. Het is sneller, gemakkelijker, nauwkeuriger en scheelt de ondernemers veel administratie. Bovendien kunnen partijen hiervan ook financieel profiteren. Uit onderzoek van Deloitte is gebleken dat als Nederland versneld overstapt op e-factureren, bedrijven op termijn jaarlijks 1,2 miljard euro besparen. Alle partijen die hierbij betrokken zijn onderkennen dat zo’n mijlpaal noodzakelijk is.


Europese richtlijn

Ieder jaar versturen bedrijven miljoenen facturen naar de overheid. Deze facturen worden nog voor een groot deel handmatig verwerkt. Dit kost tijd en geld. Daarom stimuleert het Ministerie ven Economische Zaken al langer dat bedrijven elektronische facturen verzenden naar de overheid. Met de mijlpaal van 1 januari 2017 is daar nu ook een concrete datum aan gekoppeld. Het Ministerie vindt dat Nederland niet kan achterblijven bij de groei van e-factureren die momenteel in Europa plaats vindt. Bovendien bepaalt de Europese richtlijn (2014/55/EU) dat uiterlijk eind 2018 alle aanbestedende diensten in Europa e-facturen moeten kunnen ontvangen en verwerken.

 

Klik hier voor meer informatie rondom het sturen van e-facturen naar de overheid.

11 november 2016

Seminar: (UBL) e-factureren in de praktijk.

Aanstaande woensdag 7 december vindt het seminar: (UBL) e-factureren in de praktijk” plaats. Dit seminar wordt gehouden in Hoevelaken en duurt ongeveer van 13.00 – 19.00 uur. Deze dag is volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking en purchase to pay, -mede- op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL. Ontmoet daar ook een aantal van onze partners; Simac Document Solutions en Dynatos.

Klik hier voor meer informatie over deze seminar

19 oktober 2016


ReadSoft Process Director AP 7.5 release

ReadSoft Process Director van Lexmark is een SAP-gecertificeerd platform voor business process automation, dat financiële processen transformeert door het verwerken van alle verschillende document- en vraaggedreven processen binnen SAP. Het functioneert als een controlecentrum voor het automatiseren van processen als procure-to-pay, order-to-cash en record-to-report, terwijl u gewoon binnen de bekende SAP omgeving kunt blijven werken. 

ReadSoft Process Director AP 7.5

ReadSoft Process Director AP, een belangrijke module binnen Process Director, is de meest geïmplementeerde Accounts Payable (AP) automatiseringsoplossing voor SAP. Het brengt uw bestaande investeringen in SAP naar een hoger plan en biedt een workflow met enorm veel mogelijkheden voor geautomatiseerde factuurverwerking.

In de meest recente release zitten de volgende verbeteringen in Process Director AP:

  • SAP Fiori ondersteuning
  • BTW-codebepaling en belastingsjurisdictie
  • Geautomatiseerd starten van de workflows

Deze nieuwe features binnen Process Director AP ondersteunen uw continue investeringen om de accounts payable processen te stroomlijnen en te optimaliseren, wat resulteert in lagere factuurverwerkingskosten, geoptimaliseerde cash management, betere leveranciersrelaties en betere financiële controle en procesinzicht.

Wilt u meer weten over Readsoft PD AP 7.5?

Oplossingen van Lexmark verwerken uw financiële documenten
naar onder andere makkelijk toegankelijke financiële managementinformatie.