Events

15-17-18 mei 2017

Kofax Connect 17

Stockholm 15 mei
Frankfurt 17 mei
London 18 mei 

Registratie is nu open - deelname is gratis maar er is maar een beperkt aantal plaatsen!

Alle software bedrijven die onderdeel zijn van Lexmark Enterprise Software, waaronder Kofax, Readsoft, Perceptive, Saperion en tien andere bedrijven zijn eind 2016 van Lexmark International gescheiden en samengebracht onder één merk, Kofax. Connect 17 is voor ons de perfecte gelegenheid om dit nieuw begin te vieren samen met onze waardevolle klanten en partners en om te praten over de nieuwe koers in 2017!

Schrijf u ook in voor een van deze drie Connect 17 events in Stockholm, Frankfurt of Londen waar u de mogelijkheid hebt uw kennis bij te spijkeren - voor nu en in onze gezamenlijke toekomst. Deel mee in presentaties en discussies, inspireer en bouw uw waardevolle relaties verder uit.

We'll see you there! 

 

Klik hier om u te verzekeren van deelname
13 april 2017

Factuurcongres 2017

Donderdag 13 april 
Rotterdam | De Doelen ICC

Ook dit jaar is Readsoft from Lexmark weer van de partij tijdens het Factuurcongres; het jaarcongres voor innovatieve en klantgerichte factuurautomatisering. Tijdens het Factuurcongres wordt u op de hoogte gebracht van de huidige stand van zaken op het gebied van E-factureren. Kom op het netwerkplein in contact met ons en ruim 300 andere collega’s om ideeën en ervaringen uitwisselen. Graag tot dan!

Klik hier voor meer informatie

Oplossingen van Lexmark verwerken uw financiële documenten
naar onder andere makkelijk toegankelijke financiële managementinformatie.